“Luxury Boutique Hotel Mulino sinonim je za zabavu i luksuz

 

Luxury Boutique Hotel Mulino smješten je na zapadnoj strani  predivnog istarskog poluotoka, u blizini slovenske i talijanske granice. Sagrađen na uzvisini iznad Piranskog zaljeva, okružen je prirodnim parkom solana,maslinicima, vinogradima, voćnjacima i starim istarskim mjestima.
Blaga mediteranska klima,mirno i tiho okruženje,visoka kvaliteta usluga, raskošno uređeni interijeri te intimna atmosfera stvorili su Luxury Boutique Hotel Mulino posebnom i jedinstvenom destinacijom za savršen bijeg, odmor i zabavu svima onima koji žele provesti svoje slobodno vrijeme u velikom stilu.

Arhitektonski elegantan i luksuzan,savršeno se uklapa u tradicionalan istarski okoliš. Hotel raspolaže s ukupno 67 soba i luksuznih apartmana ukrašenih Swarovski kristalima te opremljenih najsuvremenijom tehnologijom.

Ekskluzivan Casinò Mulino poznat je kao jedan od najljepših i najbolje vođenih casinoa u Europi. Svojom elegancijom i čarobnim luksuzom gostima pruža savršen ambijent za igru i zabavu na 15 stolova i 280 automata 24 sata na dan.

Renomirani restoran a’la carte „Mulino“ odlikuje se elegantnim i rafiniranim ambijentom pažljivo uređenim do najmanjih detalja i odličnom internacionalnom kuhinjom. U ponudi ne nedostaju specijaliteti tradicionalne istarske kuhinje, jela od ribe pripremljena prema tradicionalnim i inovativnim receptima te tipična jela talijanske kuhinje.Uz jela poslužuju se vrhunska vina istarskog vinogorja.
Sala „Tropicana“ u nastavku restorana pruža jedinstven pogled na Sečovljanske solane (park prirode i povijesni spomenik). Pogled koji ostavlja bez daha.

Prestige Wellness & Spa centar savršeno je mjesto za opuštanje i pronalazak unutarnjeg sklada. Širok i profinjen izbor najboljih tehnika masaže, luksuznih i profesionalnih tretmana za lice i tijelo, moderan fitness centar, unutrašnji  bazen s whirlpoolom, vanjski bazen te tri vrste sauna zadovoljiti  će sva Vaša osjetila.

Luxury Boutique Hotel Mulino nudi udobnost, luksuz, zabavu, diskreciju, maksimalnu raspoloživost i izvanrednu uslugu osoblja.

 Mulino je jedinstven i dizajniran za goste koji očekuju vrhunsku i prepoznatljivu uslugu.